Vps.com.tr Linux VPS Sunucuları Hakkında Genel Bilgilendirme


Linux / Unix Sunucu hizmetlerinde sunucuların tamamı yurt içi veri merkezinde barındırmaktayız.. Bu avantaj ile sunucularınıza hızlı bağlanabildiğiniz gibi kendi bilgisayarınızda işlem gerçekleştirirken aldığınız performansı aynı şekilde linux vps sunucu paketlerimizde kullanabilmektesiniz.

Linux vps sunucular üzerinde PHP / MySql çalışmalarınız için size özel olarak oluşturulmuş paylaşımlı sunucularda dosyalarınızı sadece sizin görebileceğiniz şekilde yönetebilirsiniz. 365 Gün 24 saat açık sunucularda istediğiniz zaman kapatma, açma ve yeniden başlatma gibi işlemlerinizi istediğiniz an gerçekleştirebilirsiniz. Web hosting için bir linux sunucuya ihtiyacınız var ise Plesk ve WHM/cPanel kontrol panellerini opsiyonel olarak tercih ederek işlemlerinizi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Alt yapı olarak sunucuların tamamı HP ve DELL sunuculardan oluşmaktadır. Performans serisi bu sunucular ile kesintsiz olarak sizlere hızlı bir hizmet sunmaktayız. Uptime oranı % 99 Garanti olarak hizmet vermenin gururu ile 2004 günümüze kadar hizmet vermekteyiz. Değerli müşterilerimiz sayesinde her geçen gün büyüyerek hedefimiz olan “Mutlu Müşteri” ilkesi ile Türkiye ‘nin en iyi hosting firması olmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Linux vps sunucularımıza bu link üzerinde erişerek fiyat ve performans farkını görebilirsiniz www.vps.com.tr/linux-vps-paketleri.php